WANT TO JOIN THE STRONGEST HYDRAULICS TEAM IN THE NORDICS?


#ResultsAreCreatedByPeople

 


/ JOIN
OUR TEAM! /

Varje dag går fler än 1 200 dedikerade medarbetare till jobbet på HydraSpecma, där vi har en stark tradition av långsiktig anställning.

Som anställd hos HydraSpecma blir du en del av ett starkt team som utvecklar individen och tar hänsyn till vem du är som person. Vi tror att om du växer, får utmaningar och utvecklas i din vardag, kommer det att bidra till att skapa bättre resultat för varje enskild anställd, och därmed även för HydraSpecma, våra kunder och våra leverantörer.

Sammantaget handlar det om ömsesidig respekt, ansvar, initiativ och engagemang. Både mellan kollegor och i relation till kunder, leverantörer, samhället och andra partners.

 

Fler än
1150
anställda
Finns i
10
länder
Nyanställda
117
under 2020

LEDIGA TJÄNSTER

 

CNC-operatör

IT Security Specialist

CNC-operatör

Vi söker en CNC-operatör till HydraSpecma AB i Våxtorp!

Är du självgående och kvalitetsmedveten och har erfarenhet från CNC? Då är du välkommen med din ansökan till oss på HydraSpecma!

Vi söker dig som har relevant utbildning inom arbetsområdet och/eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Vi ser gärna att du är självgående och kvalitetsmedveten. Du har förmåga att snabbt kunna sätta dig in arbetet. Du vill gärna utvecklas i arbetet och välkomnar arbete med ständiga förbättringar. Det är meriterande om du kan köra även flerspindelmaskiner och kurvstyrda maskiner. Kunskaper i ritningsläsning och kontrollmätning är krav. Det är önskvärt att du kan både Fanuc och Siemens styrsystem. Det är också ett plus, dock inget krav, att även kunna ISO-programmering och CAD. På HydraSpecma är vi måna om att utveckla våra medarbetare både internt och externt och vi ser därför att du gillar att lära nytt och utvecklas.

Vi är även intresserade av att komma i kontakt med dig som tex. mekar på fritiden eller har andra tekniska/praktiska intresseområden.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Vi ser att du är trygg, positiv och flexibel. Du bidrar till den goda stämningen i gruppen och på arbetsplatsen.

Vi ser fram emot din ansökan!
 

Läs mer om jobbet och hur du ansöker >

We are looking for an experienced IT Security Specialist to join HydraSpecma's global IT organization...

HydraSpecma will consolidate IT into one organization, as part of this we are looking for an IT Security Specialist to help implementing aligned procedures and governance across all subsidiaries of HydraSpecma Group.

HR Navigator in Denmark participates in the recruitment process. Click here to learn more about this opening...

CLICK HERE