WANT TO JOIN THE STRONGEST HYDRAULICS TEAM IN THE NORDICS?


#ResultsAreCreatedByPeople

 


/ JOIN
OUR TEAM! /

Varje dag går fler än 1 200 dedikerade medarbetare till jobbet på HydraSpecma, där vi har en stark tradition av långsiktig anställning.

Som anställd hos HydraSpecma blir du en del av ett starkt team som utvecklar individen och tar hänsyn till vem du är som person. Vi tror att om du växer, får utmaningar och utvecklas i din vardag, kommer det att bidra till att skapa bättre resultat för varje enskild anställd, och därmed även för HydraSpecma, våra kunder och våra leverantörer.

Sammantaget handlar det om ömsesidig respekt, ansvar, initiativ och engagemang. Både mellan kollegor och i relation till kunder, leverantörer, samhället och andra partners.

 

Fler än
1200
anställda
Finns i
9
länder
Nyanställda
183
under 2019

LEDIGA TJÄNSTER

Mekaniker/Tekniker

Application Project Manager Hydraulik

Mekaniker/Tekniker

HydraSpecma Component AB i Kiruna med verksamhet i Malmfälten söker nu förstärkning i form av en mekaniker/tekniker med anledning av den ökade efterfrågan på våra produkter och tjänster.

Du kommer att ges en stor grad av förtroende och ansvar i att planera och genomföra ditt arbete. Beslutsvägarna inom bolaget är korta och vi strävar efter att tillsammans nå målen och månar om varandra. Hos oss får du en prestigelös och familjär miljö där initiativ och eget ansvar uppmuntras.

Läs mer

Application Project Manager Hydraulik

Har du ett stort kundfokus samt en gedigen kompetens och erfarenhet inom hydraulik?

Till vårt kontor i Skellefteå söker vi nu en driven Application Project Manager (APM). Hos oss får du chansen att såväl delta i, som leda projekt, och skapa kundspecifika lösningar som ställer krav på både kreativitet, analys som förmåga till problemlösning.

Rollen som APM är en förstärkning som kommer att ingå i vårt team av ingenjörer som arbetar med försäljning av allt från komponenter till kompletta hydraulsystem. Teamet med APM:s består idag av tre medarbetare med gedigen erfarenhet från hydraulikområdet.

Läs mer