HYDRASPECMA HYDRAULIKHUSET

KONTAKT HYDRASPECMA HYDRAULIKHUSET

HydraSpecma Hydraulikhuset AB

Göteborg

Ruskvädersgatan 7
418 34 Göteborg
Sweden

Tel:+46 031 64 79 90
contact.hshy@hydraspecma.com

Man–Tors 07:00–16:30
Fredag 07:00–15:00

HydraSpecma Hydraulikhuset AB

Kungsbacka

Hanhals kyrkväg 123
434 98 Kungsbacka
Sweden

Tel:+46 300 56 63 60
contact.hshy@hydraspecma.com

Man–Fre 07:00–16:30


OM 
HYDRASPECMA HYDRAULIKHUSET

HydraSpecma Hydraulikhuset AB är en komplett leverantör inom industriell och marin hydraulik. Vi utvecklar och tillverkar hydrauliska lösningar som är energieffektiva och miljövänliga. Våra erfarna servicetekniker utför både service och underhåll samt installationer av rörsystem. Vi erbjuder även kompletta elektriska styrsystem.

HYDRASPECMA HYDRAULIKHUSET SERVICES

 

SYSTEM & PROJEKT

HydraSpecma Hydraulikhuset projekterar och konstruerar hydraulikanläggningar för en mängd olika ändamål, allt från enkla aggregat med enstaka cylindrar till avancerade anläggningar för ett flertal funktioner med fristående hus för hydraulik, el och styrning.

Vi är noga med att se kundens önskemål och dimensionerar komponenterna och funktionerna efter det aktuella behovet. Vi konstruerar och tillverkar även egna unika komponenter om så krävs.

Vi bygger och funktionstestar hydrauliken i egen regi för att kunna säkerställa kvalité och att Era behov blir tillgodosedda.

KOMPONENTER

HydraSpecma Hydraulikhuset säljer alla typer av komponenter från de ledande tillverkarna och leverantörerna på marknaden.

AGGREGAT & VENTILBLOCK

KONSTRUKTION & PRODUKTION

HydraSpecma Hydraulikhuset konstruerar och tillverkar aggregat och ventilblock för industriellt, mobilt och marint bruk. Vi tillverkar c:a 400 hydraulikaggregat om året.

Vi dimensionerar ackumulatorer för energilagring, ljuddämpning och pulsationsdämpning. Vi tillverkar CE-godkända ackumulatorstationer.

Vi konstruerar och tillverkar filter och filtreringsaggregat.

Aggregat och ventilblock kan erbjudas i aluminium, stål eller syrafasta material enligt Era önskemål och behov.

SERVICE & INSTALLATION

Vår installation/serviceorganisation är ett erfaret och kunnigt lag som tar hand om allt inom hydraulik och pneumatik hos Er. Vi reser över hela världen för att utföra serviceuppdrag.

Våra servicebilar är utrustade med allt som behövs för att åtgärda era problem, slangpressar, oljeanalys/partikelräkning, flödesmätning, tryckmätning, vattenhaltsmätning och avvattningsaggregat.