HydraSpecma Group
VUOSIKERTOMUS 2020

 

 

Vahva Q4 toi HydraSpecmalle tyydyttävän tuloksen, vaikka vuosi oli haastava.

Kiitos joustavuudesta kaikissa toiminnoissa ja paikoissa HydraSpecmassa. Joustavuus yhdistettynä ketteriin ja järkeviin toimittajiin, olemme onnistuneet voittamaan markkinaosuuksia ja ylläpitämään korkeaa asiakkaiden luottamusta.

Katsomme vuoteen 2020, jossa suhteellisen vaikeista markkinaolosuhteista huolimatta onnistuimme tekemään HydraSpecmasta entistä vahvemman.

HydraSpecman toimitusjohtaja Morten Kjær toteaa: "Minun on sanottava, että olen erittäin ylpeä siitä, miten organisaatiomme on kulkenut läpi vuoden 2020, ja tuloksista, jotka olemme yhdessä saavuttaneet olosuhteista huolimatta".

Vahvan ja pitkäaikaisen omistajan Schouw & Co: n tukemana olemme pystyneet jatkamaan investointia asiakkaisiimme ja työntekijöihimme. Tämä korostaa yhtä omistajan mantrasta; "Vaativa, mutta kärsivällinen".

Olemme saavuttaneet useamman CSR vuoden 2020 tavoitteistamme ja asettamme uusia kunnianhimoisia ja realistisia tavoitteita myös jatkossa.
Voit lukea lisää ESG-tavoitteistamme vuotuisesta ESG-raportistamme. 

Olemme kasvattamassa kiinnostusta ja kysyntää sähkö- ja hybridiratkaisuille sekä nykyisille että uusille asiakkaille. HydraSpecma perusti erityisen Center of Excellence for Electrification  sähköistysyksikön vuonna 2020.

Vuonna 2020 verkkokaupan on todistanut merkityksensä. Jatkamme investointeja verkkokauppaan ja logistiikkaan, jotta asiakkaamme saisivat entistä paremman pääsyn laajaan valikoimaamme 24/7.
Käy HydraSpecma-verkkokaupassamme ja kokeile letkukokoonpanoa tai muita uusia toimintoja.

Lue koko vuoden 2020 vuosikertomuksemme täältä.