Tehdään kestämään.
Simuloidaan ensin.


Vakaan, kestävän ja tehokkaan hydrauliletkujärjestelmän suunnittelu koneille tai vaativiin teollisuusympäristöihin on haaste. Yksinkertaisesti sanottuna, järjestelmissä on liian monta muuttujaa. Perinteinen kokeilu- ja virheprosessi hydrauliikkajärjestelmän testaamiseksi ennen sen käyttöönottoa kentällä on sekä aikaa vievä että kustannustehoton tapa.

Ei enää.

HydraSpecma SimSystems optimoi letkusi reitityksen alusta alkaen.

HydraSpecma Test Centre

HydraSpecma Test Centre; testikeskuksemme, jossa kokeneet insinöörit testaavat komponenttien ominaisuuksia edistyneiden testauslaitteiden, matemaattisten laskelmien ja analyysien avulla. Testauslaitteet on suunniteltu ja luotu mittaamaan taivutus- ja kiertojäykkyyttä joustavissa johdinjärjestelmissä. Tämä tarkoittaa, että SimSystems voi tarjota sinulle tietotaitoa omasta letkujärjestelmästäsi, jota et tiennyt aiemmin.

Testaamalla laajennamme ja parannamme tietoa johdinjärjestelmän käyttäytymisestä. Esimerkiksi ominaiseroja paineistetun ja paineettoman johdinjärjestelmän välillä ja minkä tyyppiset voimat esiintyvät liikkeissä.

HydraSpecma Test Centre tarjoaa laajan valikoiman testejä:

  • Painetestaus -ISO 1402
  • Flex impulssi testi -ISO 8032
  • Impulssitestaus -ISO 6803
  • Korroosio testi -ISO 9227

 

Tiiviin yhteistyön avulla ulkoisten laboratorioiden kanssa voimme tarjota myös edistyneitä testauksia esimerkkinä kylmätestaus. Tämän tietämyksemme ansiosta voimme arvioida ja kehittää komponentteja vastataksemme asiakkaidemme korkeisiin odotuksiin.

OTA YHTEYTTÄ

Kaikki nämä edut

Nämä edut opastavat ja auttavat sinua varmistamaan, että sovelluksesi toimii pisimmällä mahdollisella letkujärjestelmän eliniällä.

Me HydraSpecma SimSystemsillä olemme kuunnelleet ja ottaneet huomioon asiakkaidemme tarpeet ja osallistuneet niihin. Yhteistyötapamme antaa asiakkaillemme entistä paremmat tiedot omasta letkujärjestelmästä.

OTA YHTEYTTÄ