VEJLEDNINGER & GUIDES

GUIDE: SLANGEKONFIGURATOR

Prøv HydraSpecmas Slangekonfigurator i dag og opnå masser af fordele:

  • Spar op til 3% på slanger i forhold til andre bestillingsmetoder*
  • Let at anvende - Du behøver ikke være ekspert for at sammensætte din slange
  • Bestil i dag få leveret i morgen**
  • Prisen oplyses med det samme
  • Du kan bestille slanger døgnet rundt
  • Bredt udvalg af slanger 

*Gælder ikke eksisterende varenumre
** Gælder slanger bestilt inden kl. 14 og maksimum 10 slanger

GUIDES TIL PRODUKTION AF HYDRAULIKSLANGER

Korrekt slangemontage er vigtig for tilfredsstillende ydelse. I tilfælde af overskydende slange (slangen afskåret for lang) vil indtrykket af montagen være utilfredsstillende og medføre unødvendige ekstraomkostninger. Hvis slangen er for kort til at tillade tilstrækkelig fleksibilitet og ændringer i længder som følge af ekspansion eller sammentrækninger, vil det medføre reduceret levetid for slangen.

TRYKTABELLER OG GEVINDTABELLER

GUIDES TIL FITTINGS OG FLANGER

Monteringsvejledninger og tilspændingsvejledninger til fittings og flanger

GUIDES TIL HYDRAULIK RENHED

Kravene til produktionsoptimering øges konstant og dermed krav til præcision, hurtighed, pålidelighed, længere levetid samt lavere forbrug. Højere flow og tryk er en af vejene for at opnå dette.

Samtidig optimeres design og konstruktion for at opnå lave produktionsomkostninger, lettere produkter m.v. Også dette stresser komponenter og olie, så renhed og vedligehold har aldrig været vigtigere.

Formålet med at holde olien ren i et hydrauliksystem er primært at sikre optimal beskyttelse af maskinkomponenter så pålidelig funktion opnås, da følgeomkostninger ved nedbrud og produktionsstop ofte er meget høje. F.eks. kan en dårligt fungerende servoventil resultere i driftsstop af et produktionsanlæg.

Sekundært mål er at opnå lavere driftsomkostninger ved at systemkomponenter og olien selv får længere levetid. Hermed sikres forbedret økonomisk drift i forhold
til systemets produktionsmæssige ydelse.

IDENTIFIKATION AF ORBITMOTOR STØRRELSE