Build it to last.
Simulate first.


At designe et robust, holdbart and effektivt hydraulikslange system til entreprenørmaskiner eller krævende industrielle miljøer er en udfordring. Der er mange variabler og ubekendte til stede. 
Den traditionelle måde hvorpå man tester et hydrauliksystem med "forsøg og find fejlen"-metode inden den endelige implementering er både en tidskrævende og omkostningstung proces.

Men ikke mere. 

HydraSpecma Simsystems vil få styr på dit system fra første dag!

HydraSpecma Testcenter

HydraSpecma Testcenter, her tester vores dygtige ingeniører komponentkarakteristika med vores avancerede testudstyr, matematiske formler og analyser. Testudstyret er designet med det formål at måle bøjning og vrid i fleksible segmenter. Det betyder at SimSystems kan tilbyde eksklusiv viden om dit eget rørsystem, som du ikke kendte før. 

Ved brug af test udvider vi vores viden indenfor slangernes egenskaber og adfærd. Som for eksempel karakteristika mellem de forskellige typer af slanger, og hvilke kræfter der er på spil i systemet. 

HydraSpecma Testcenter tilbyder en række af forskellige test: 

  • Tryktest: ISO 1402
  • Flex impulstest: ISO 8032
  • Impulstest: ISO 6803
  • Test af tæring: ISO 9227

Gennem tæt samarbejde med eksterne laboratorier kan vi også tilbyde avanceret test som for eksempel test mod kulde.
Ved at have disse testmuligheder internt kan vi evaluere og udvikle komponenter, der lever op til vores kunders høje forventning.

 

BLIV RINGET OP, OG HØR MERE

 

Alle fordelene

Disse fordele kan guide og assistere i at sikre at dine applikationer yder det bedste med maximal levetid på systemet.

Hos HydraSpecma har vi lyttet til vores kunders behov. Med vores gode samarbejde giver vi dig en øget viden omkring jeres eget hydrauliske system.

SNAK MED EN AF VORES EKSPERTER