Hydra-Grene & Specma bliver til HydraSpecma

Vores navneskift og hvordan det påvirker dig.

Vores navneskifte betyder mindre ændringer på forskellige områder. Men bare rolig, hvis du ikke kan finde svar her på siden, så sidder vi klar til at hjælpe dig. Du er altid velkommen til at ringe på: +45 9735 0599 eller sende en mail til hsdk@hydraspecma.com, så sørger vi for at vi hurtigst muligt får afhjulpet eventuelle udfordringer.

 

E-mail adresser:

I forbindelse med vores navneskifte har vi alle sammen fået nye e-mailadresser. De gamle vil dog i en periode fremsende alle mails til vores nye e-mails, så dine beskeder ikke går tabt. Vi vil dog bede dig om at få registreret den nye adresse hurtigst muligt, så vi fremadrettet også er sikre på at vi får dine mails.

Vi har også ændret vores mailadresser for ordremodtagelse, purchasing, bogholderi m.fl, se dem på vores kontaktsider.

 

Skype for Business / Teams:

Vores Skype for Business & Teams er sammen med vores e-mailadresser blevet ændret. Såfremt du ikke kan kontakte din normale kontakt på Skype efter 29. januar, skal du blot tilføje denne i Skype med din kontaktpersons nye e-mailadresse.

 

Kontrakter:

Alle tidligere indgåede kontrakter med Hydra-Grene, Specma, Specma Wiro, Specma Component, SpecmaSamwon vil stadig være gyldige. Vi fastholder vores tidligere CVR-numre og binavne.