BLIV EN DEL AF DET STÆRKESTE HYDRAULIKHOLD I NORDEN

 

#ResultsAreCreatedByPeople

BLIV EN DEL AF HOLDET

Mere end 1.200 engagerede medarbejdere har valgt at arbejde hos HydraSpecma. Og vi har tradition for længerevarende ansættelsesforhold.

Som ansat ved HydraSpecma bliver man del af et stærkt team, hvor der stilles store krav til den enkelte. Vi tror på, at hvis man trives, får udfordringer og udvikler sig i hverdagen er det med til at skabe bedre resultater både for den enkelte medarbejder og dermed også for HydraSpecma og vores kunder og leverandører.

Overordnet set handler det om gensidig respekt, ansvar, initiativ og engagement. Både mellem kolleger og i forholdet til kunder, leverandører, samfundet og andre partnere.

Tæt på
1500
medarbejdere
Lokaliseret i
11
lande
Nyansættelser
225
i 2022

LEDIGE STILLINGER

Tech Lead

Key Account Manager, Renewables

Customer Support Engineer, Renewables

Tech Lead til udvikling af kundespecifikke køleløsninger

Gør en forskel i energisektoren som Tech Lead hos HydraSpecma. Som Tech Lead bliver du ansvarlig for alle tekniske krav under udviklingen af et specifikt kundeprojekt. Du vil være primus motor for alle tekniske løsninger jævnfør kundens specifikationer, ved at følge APQP4Wind, vores designproces, og vores Engineering Change Management proces

LÆS MERE OG ANSØG HER

Key Account Manager til vores Renewables afdeling

Du vil stå for salget af tekniske ledningskomponenter til vindmølleproducenter. Dit primære fokusområde er at varetage vores globale kunders interesser, sikre opfyldelse af globale salgsaftaler samt at deltage aktivt i projektudvikling. 

Jobbet indeholder komplekse problemstillinger og tekniske produkter, og vi forventer derfor at du har en teknisk baggrund som f.eks. maskinmester, maskiningeniør, produktionsteknolog, industritekniker, eller lignende, og gerne med en kommerciel uddannelsesmæssig overbygning.

LÆS MERE OG ANSØG HER

Vi søger en teknisk dygtig og selvstændig Customer Support Engineer

Du bliver en del af HydraSpecma i Silkeborg på i alt 50+ kompetente kollegaer og en del af det globale Customer Service team, og har derfor optimale muligheder for sparring og personlig udvikling

Som Customer Support Engineer vil du have ansvar for teknisk support til vores kunder. Du vil agere som bindeled mellem kunder, projektteam og vores salgsafdeling. Din rolle er afgørende for at sikre effektiv kommunikation og omsætning af kundens behov og ønsker.

LÆS MERE OG ANSØG

Category Manager

Erfaren Category Manager til vores Renewable division

Vi søger lige nu en erfaren Category Manager, der ønsker at være en del af et professionelt og ambitiøst team med et højt drive inden for strategiske indkøb, udvikling og implementering af kategoristrategier i et tæt samarbejde med kollegaer på tværs af organisationen.

LÆS MERE OG ANSØG HER